El bloc d'en Jordi Martí

Qui sóc

Gràcies per visitar el meu bloc.

Sóc en Jordi Martí Galbis, barceloní nascut a l’abril del 1961 i pare de dues filles. Em vaig llicenciar en Dret a la Universitat de Barcelona, i milito a Convergència Democràtica de Catalunya des del 1979.

Vaig ser també Secretari General de la JNC entre el 1988 i el 1989, i diputat al Congrés del 2000 al 2004. Actualment sóc president de la Federació de Barcelona ciutat,  i membre del Comitè Executiu Nacional de CDC. Vaig començar la meva etapa de regidor a l’Ajuntament de Barcelona al 2011, al govern portant la regidoria de Presidència i Territori de l’Ajuntament i del districte de Sants-Montjuïc, i des del 2015, sóc president del Consell de Districte de Sarrià – Sant Gervasi.

Dins del grup municipal de Convergència a l’Ajuntament, porto els temes d’urbanisme, participació ciutadana, política internacional i cooperació al desenvolupament i benestar animal. En aquests àmbits i en molts més, estic a la vostra disposició!

2 thoughts on “Qui sóc

 1. Bon dia senyor Jordi Martí.
  Abans que res disculpar-me si aquest no és el canal adequat per posar-me en contacte amb vostè, però a vegades als ciutadans del carrer ens desborda la burocràcia i els canals oficials de contacte. Tinc la sensació de donar cops de cap contra una pared.
  He enviat ja uns quants escrits a través del registre, alguns dirigits a vostè, i la mateixa funcionària del registre que m’ha atès m’ha dit textualment que “no tots els escrits dirigits al regidor l’hi arriben”.
  En tot cas l’hi prego que cerqui l’escrit amb número d’entrada 1-2013-0555640-1 on exposo la meva queixa pel mal funcionament dels serveis tècnics. L’escrit és de 30 de novembre i no he tingut cap resposta. I el primer escrit sense resposta és de 27 de setembre de 2013.
  El 27 de setembre també vaig enviar un escrit a vostè amb còpia a l’agència de salut pública, vaig reclamar resposta el 30 de novembre i ara l’agència de salut pública em contesta textualment que “no tenen constància del meu escrit del 27 de setembre”. És a dir, que en algun moment es perden els papers…
  Crec sincerament que entre el registre d’entrada i alguna part del personal d’administració hi ha mal funcionament, no es dónen respostes i es perden papers.
  Gràcies per la seva atenció

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s